Jeg er blevet bygget forkert.

Jeg har bygningsfejl på begge mine øjne, som har medført, at jeg har båret briller siden jeg kunne gå. Efter at have vadet ind i ALT mente mine forældre, at det nok var en god idé, at få mig tjekket. Heldigvis fandt de ikke andet galt med mig end mine øjne – pyyyha.

Mine briller har igennem årenene givet mig glæder og sorger – men idag er de en del af mig. Jeg ville ikke være mig selv uden dem.

Løb og briller.

MEN briller er jo ikke i nærheden af at være praktiske til løb – altså lige udover, at de hjælper mig til at se ruten foran mig. I tænker, at jeg bare kunne bruge kontaktlinser istedet. Det har også været min tanke. For år tilbage henvendte jeg til en optiker med et ønske om at få kontaktlinser, da jeg i mit teenageoprør ikke gad bærer briller længere. Optikeren fortalte, at min bygninsfejl gjorde, at jeg intet ville få ud af at skifte til kontaktlinser. Øv.

Jeg har i sinde, at kontakte en optiker igen. Jeg har nemlig fået nys om, at jeg godt kan få kontaktlinser, sålænge det ikke er til varigt brug. Det ville gøre en stor forskel til mine OCR løb især. Jeg er en smule bange for at kravle op på forhindringer, når jeg ikke kan se så godt og det samme gør sig gældende, når jeg løber på mudret underlag. Det er svært at orientere sig, når synet er sløret.

Så inden så længe vil jeg smutte til optikeren og få mig en lille snak omkring mine muligheder. Det bliver spændende. Så skal jeg også lære, at sætte de små linser i øjnene – det ser jeg ikke frem til.

Jeg vender retur med en opdatering når besøget er foretaget.

Kan du måske anbefale en optiker, hvor jeg IKKE skal tegne et abbonnement, men kan købe linser efter behov?

Comments

comments