Mit første officielle løb i år var Kalkmineløbet ved Mønsted torsdag den 10/5 2018. Jeg havde valgt den mindre rute på 6,54 km, da jeg var usikker på hvor kuperet ruten var – ruten var meget kuperet og meget skiftende underlag kan jeg hilse og fortælle.

Depoterne?

Til Kalmineløbet var der tidtagningschip, medalje, diplom, forplejning under og efter løbet samt fantastiske omgivelser. På 6,54 km ruten går noget af ruten gennem Mønsted kalkgruber ca 850 meter og resten i den skønne natur uden omkring kalkgruberne. Der var mange lækre depoter på ruten og du skulle ikke løbe langt inden du kunne få væske samt lidt frugt m.m. På ruterne var der også forskellig underholdninger som musik og anderledes depoter med bl.a. øl, fedtemadder, champagne, drinks m.m. Efter løbet var der en stor lækker pandekage med kød/ris/salat fyld med i prisen – lige hvad jeg personligt havde brug for efter at have kæmpet mig gennem ruten.

Og ja – jeg kæmpede mig igennem ruten. Det var ikke let og jeg var ikke godt nok forberedt på det kuperede terræn. Jeg løb på de lige stykker og ned af bakkerne, men måtte for det meste stoppe halvvejs op ad bakkerne, da det simpelthen var for hårdt for mig. Nu ved jeg hvad der venter mig til NXM senere i denne måned. Der bliver jeg godt nok sat på en prøve – det bliver episk.

Kan stadig mærke løbet i benene.

Her 3 dage efter Kalkmineløbet har jeg ondt i mine akillessener og i min iskiasnerve i min venstre ben – som jeg også tidligere har skrevet om. Men udover det er jeg fortøstningsfuld, da jeg nu ved, hvad jeg skal fokusere på i min træning op til NXM. Men noget siger mig, at jeg kommer til at gå meget sjovt dagene efter NXM.

Kalkmineløbet 2018 var super gennemført og rigtig hyggeligt. Løbet havde 10 års jubilæum og det forstår jeg godt. De gjorde det virkelig godt og en helt igennem unik oplevelse. Det kan ikke opleves andre steder i Danmark. Jeg skal da deltage igen næse år!

Skal du også med næste år?

Comments

comments