Jeg har jo deltaget i NXM – Nordic Extreme Marathon. Og hold da op for en oplevelse.

NXM er et ”bjergløb” i Danmarks største og smukkeste skov samt natur ved Silkeborg. Løbet strækker sig over 2 dage, hvor man overnatter på ruten et hemmeligt sted. Ruterne bevæger sig gennem skove, dale, bakker, sumpe, moser, Gudenåen og meget mere. Du skal være selvforsynende undervejs og du kan deltage i et O-løb eller som solo Trail-etapeløb.

Jeg deltog som solo og på en 25km lang rute over 2 dage. Rygsækken blev pakket, teltet, sovepose, liggeunderlag, mad osv og jeg var meget nervøs for turen. Jeg lyver ikke, når jeg siger, at min mentale forberedelse ikke var på toppen. Og jeg var meget lidt opsat på at løbe. Jeg kom igennem indenfor tidsgrænserne og det er jeg stolt af.

Mine øjne kunne heller ikke holde sig tørre, da jeg krydsede målstregen søndag – jeg var færdig mentalt. Sikke en kamp jeg har haft med mig selv derude i det skønne natur.

De to dage har beriget mig med en stor indsigt i mig selv mentalt og det har også taget en god rum tid at bearbejde det hele. Men jeg er ved at få rettet op på mig selv igen. Det er også årsagen til at jeg ikke vil og kan skrive mere om oplevelsen, da det bliver meget personligt. Jeg kommer ovenpå igen og jeg skal deltage i Copenhagen Warrior 2018, som jeg vil skrive lidt mere om i et andet oplæg.

Men jeg kan anbefale at deltage i NXM, da det er en oplevelse for livet og det er en så fantastisk rute igennem naturens riger.

Comments

comments