Efter en hård oplevelse ved NXM skulle jeg mentalt have mig selv bygget op igen til Copenhagen Warrior.

Heldigvis gik det over alt forventning på den 6km lange rute i Valbyparken en lun lørdag formiddag. Jeg var taget afsted sammen med en veninde (som skulle løbe i et heat senere end mig) kl 05.30 fra Skjern.

Vi når frem og alt er godt. Vi er i en god tid, god parkeringsplads og god stemning. Jeg bliver sendt afsted på ruten i nervøst, men godt humør og klar til at forcere de 30 forhindringer på ruten. De første 2-3 km er mine ben gode og jeg kommer igennem alle forhindringerne. Herefter rammes mine ben af træthed. De er brugte efter at have slæbt dem op og ned af bakke med ekstra vægt fra redskaber. Jeg vælger at gå/løbe resten af ruten. Der kommer 5 forhindringer i alt på de sidste stykke, som jeg bliver nødt til at give op på. Jeg gør et forsøg, men det er umuligt i øjeblikket for mig at komme forbi den forhindring. Igen spiller det mentale en stor betydning. Min hjerne ville ikke være med.

Jeg har et stort stykke arbejde foran mig endnu mentalt men også fysisk. Jeg har svært ved at finde balancen. Men jeg må arbejde på det.

Jeg er tilfreds med min tid og jeg er så stolt over igen at have gennemført et fedt løb. Det er da egentlig ret sejt!

Comments

comments