Valkyria

Hej – jeg hedder Charlotte (bliver kaldt CC) og en årgang 1982 – og jeg er jo ikke en løber – men i 2017 begyndte jeg at løbe sådan lidt sporadisk og uden et rigtigt mål med det. I min kåd sagde jeg højt en dag, at jeg vil træne op til en halvmarathon, som jeg vil gennemføre i november 2018. Det kom sig også lidt af, at jeg meget gerne vil ændre min livsstil og få en sundere krop. Der skal handling bag.

Min store udfordring er min vægt (mit BMI siger, at jeg er svært overvægtig). Jeg er jo ikke en typisk løber af udseende. Jeg føler altid at jeg er den eneste tykke, som stiller op til start – men tykke kan også være stærke. Desværre syntes jeg, at det kan være ydmygende, at stå klar til at starten lyder –i ventetiden ser jeg tydeligt, at min krop ikke ligner de andres. Men jeg står klar alligevel ved starten – fordi jeg kan! Mit mantra er MOD OVER FRYGT – og jeg gør mit bedste for at efterleve det.

Det er et ret stort skridt for mig at berette om mine tanker og oplevelser på denne blog, men jeg har brug for at dele mine nedgange og opture fra mine løbeture samt træningen. Måske er der nogle som vil læse med, msåke er der ikke – jeg ser det lidt som terapi at skrive denne blog. Måske jeg endda kan inspirere andre til at springe ud i det med træning og løb trods det tal, som står på vægten. Måske andre kan inspirere mig?!

Jeg er blevet ret glad for OCR løb samt trailløb og har tilmeldt mig nogle stykker her i 2018 – i finder min løbskalender her på bloggen, så i kan følge med i hvad jeg har gang i. Jeg vil naturligvis også skrive om forberedelserne op til løbene og om oplevelsen bagefter på denne blog.

Følg med i mine løb i min løbskalender.

Jeg glæder mig til at dele min hudløst ærlige beretning om min løbeverden samt de erfaringer jeg gør mig på vej mod en sundere krop og jeg modtager med glæde kommentarer, gode råd m.m. fra jer alle.

God læselyst og måske vi ses!

MOD
OVER
FRYGT